Retouren
 
Accu omruilservice


De meeste van onze accu’s worden door een speciale koerier geleverd, vanwege het accuzuur in de accu’s. Mocht de accu na levering toch niet de juiste blijken te zijn, dan hebben wij hiervoor een unieke gratis accu omruilservice. Neem contact op met onze klantenservice, we helpen je direct met het ruilen en het vinden van de juiste accu.

Hoe werkt het dan?
De verkeerde accu halen we gratis bij je op! Zodra de verkeerde accu bij ons is ontvangen versturen wij je nieuwe accu. Is er een prijsverschil? Dan krijg je een orderbevestiging zodat je het verschil kan voldoen. Als de nieuwe accu goedkoper is krijg je het verschil terug.Heb je de juiste accu direct nodig?

Bestel deze dan gewoon online via onze webshop of neem contact met ons op voor hulp. De nieuw bestelde accu kunnen we vaak nog dezelfde of anders de volgende werkdag leveren. De verkeerde accu komen we gratis bij je ophalen. En daar krijg je het aankoopbedrag weer van terug op je rekening.

Deze gratis accu omruilservice is er voor alle auto accu’s en recreatie accu’s die met accuzuur gevuld zijn.


 


Ben je er niet zeker van of een accu de juiste is? Neem dan eerst even contact op met onze klantenserviceWij helpen je graag om de juiste accu keuze te maken. Aan onze unieke accu omruilservice zijn geen kosten verbonden! Zo loop je geen enkel risico, mocht je de verkeerde accu bestellen.

Terug naar overzicht