Bestelling plaatsen

Ik krijg steeds de melding 'Uw shopcard is leeg!'

Controleer als eerste of "Cookies" geaccepteerd worden door je browser.
Het kan voorkomen dat de melding blijft komen terwijl je browser toch cookies zou moeten accepteren.
Dit kan liggen aan de datum op je computer. Standaard wordt een cookie 12 uur op je computer bewaard.
Wanneer de datum op je computer niet goed staat, dan zal de cookie volgens je browser meteen verlopen zijn.
Controleer de datum en tijd van je computer.

Mocht dit het probleem nog steeds niet oplossen, voeg onze website url dan toe aan de lijst met vertrouwde sites in je browser.

Werkwijze:
* Klik rechtsonder in uw browser op het wereldbolletje "Internet".
* Klik vervolgens op de groene icoon.
* Klik dan op de button "Sites..."
* Vul onze website in het tekstveld in en klik op Toevoegen of Add.
* Zorg wel dat het vinkje onderaan de pagina uit staat, anders mogen alleen 'HTTPS'-sites toegevoegd worden.

Lukt het dan nog niet om een bestelling te plaatsen, neem dan contact met ons op.
Stuur daarbij de volgende gegevens mee:

* Gewenst factuur -en afleveradres en je telefoonnummer(s)
* Hoe je je bestelling wilt voldoen (betaalwijze)
* De gewenste producten met artikelnummers en aantallen.

Wij zullen de order dan zo snel mogelijk voor je invoeren.
Hierna krijg je van ons zo snel mogelijk een orderbevestiging via de e-mail.

Terug naar overzicht